Don't you wish it was true

What if tomorrow
Everybody was your friend
Anyone could take you in
No matter what or where you been

What if tomorrow
Everybody was your friend
Happiness would never end
Lord don't you wish it was true.

John Fogerty



/Cissi

Tisdag - dryg dag!

Tisdag är inte en så underbar dag nu för tiden. Dagen är lång som en pilgrimsfärd och väskan väger valbebis! Men för övrigt så mår jag tipp topp ;D
Idag när jag kommer hem från lilla skolan blir det nog itne så mkt av att ta det lugnt. Har ett prov imorrn som jag inte ens har tittat på... inte bra, men sen får man väl skylla sig själv när man har varit i GBG hela helgen!
Tim ska hem till mig sen oh hjälpa mamma att rulla köttbullar, haha! Roligt för honom, dock är det han som äter upp allihopa, han och Lelle Madde, så det är väl inte mer än rätt.

Nästa vecka ska jag till doktor Frisk. Han ska förhoppningsvis kunna hjälpa mig med min mage/rygg. De är tydligen beroende av varandra, jag har ont i magen därför att jag har ont i ryggen. Det ska gå att träna bort. Tyvärr har jag tränat för hårt så nu kan jag inte längre göra mina övningar vilket gör att jag står stilla. Doktor Frisk ska helpa mig med det, hoppas hoppas :)

På fredag nästa vecka ska jag till Milla och Marie med Lella Madde och ha en härlig syster weekend, är det tänkt :) Vet inte vad de har tänkt sig att vi ska hitta på men det blir säkert något mysigt, hihi.

Ska sätta upp det jag handlade i Ullared med, tänkte jag. Inte så mkt, men det var en najs tur.

Nu sk ajg låta min vän Josse-Boss logga in sig på datorn. Ha de så underbart nu! :)


/Cissi

JAG SKA TILL....



Oooyeah, ooyeah!!
Åker i övermorgon, Fredag!

Ha en sköner helg ni ;)


/Cissi


Skola

Sitter i skolan, har ingen Natur idag vilket resulterar att från 10.10 till 12.35 har jag håltimme! Men gud sååå lyckat... Får spendera de timmarna med mina vänner och pluggandet! Blir inte så mkt bättre, höhö ;p

Satt och tittade på internet efter en snygg nagelack, vill ha en skrikrosa - verkligen.
Hittade en bild på naglar som jagverkligen skulle vilja ha; Drömmnaglarna

Men tyvärr så kan nog itne det hända för mina naglar har formen Cirkel. Inte roligt, dock går det att måla dem nu det gjorde det inte för några år sen ^^

Jag väntar på att älskling ska sluta sin svenskalektion för då ska jag bli med honom på lunch, mumma :)

Dagens tips: Köp viktoriae.blogg.se's boggbok! Det vet jag att jag ska göra iaf :)
Hoppas ni har en bra dag!


/Cissi

OjOjOj

Två inlägg på en dag!? Nu börjar jag bli för aktiv, haha. Måste sluta innan ni tror att jag bosätter mig här för gott! höhö.
Tänkte egentligen bara lägga in bilderna som jag pratade om i veckan, då datorn dog så det blev inget av något. haha.

Här kommer de iaf. alla tagna av mig :)






Älskling sover hos mig i natt med, mysigt värre!
Sov så gott alla :)
Go'natt!


/Cissi




Veckans sista dag

Godmorgon, Godmorgon!
Jag sitter nu och väntar på att Tim ska sova ut. Han har varit på LAN hela natten och valde att komma och lägga sig hos oss istälet för att gå hem, det är förståligt :) Hemma hos honom finns det en tvååring som lärt sig öppna dörrar, haha.
Så nu igger han och sover i min varma mysiga säng. Hade gära slagit på en film och lagt mig bredvid men jag har så ont i ryggen så jag måste byta ställning var tionde minut så njaej, det fick vara helt enkelt :)
Istället blev jag placerad här, i köket. Sitter vid den gamla datan så det ligger massa "underbara" kort på den ^^
Tänkte ni skulle få ta del av tre styck. Det är kort i från när jag slutar nian. Då framträder alltid niorna i något som kallas "gropa" :)


Detta är Tims grupp           Här är min grupp            och här, utan mig, syns inte.
           
(Bilderna blir större om ni klickar på dem)

Nu måste jag röra på mig innan jag bryts i två delar! Hihi.
Hoppas ni får en skön söndag! Verkligen! :)


/Cissi

Tisdag

Jamen vad bra då! Jag som gjorde i ordning för att lägga upp nya bilder och så pajade datorn! -.-
De kommer upp en annan dag helt enkelt :D Haha!

För övrigt har Andra Avenyn börjat idag - bra serie men ibland händer lite fööör mkt.
Och sen har vi Idol - Lika roliggt som alltid. Killen som spelade gitarr och hade randig tröja, basker och sjöng peOple - var ju grym :D
Men för att vara seriös var han med de stora brillorna underbar, egen person och egen låt och allt! Han ska vi digga in i fortsättningen men tror jag allt!
Tyckte så synd om My, som inte gick vidare på grund av dåligt självförtroende - stackare. Man får ju hoppas att hon jobbar på det i ett år och kommer tillbaka och knockar banan med dem då! Go get them tigerrrr !!!!!!

Idag har va varit på exkusion heela dagen, samlat småkryp och växter samt mätt saker så som temperatur, siktdjup och ni fattar läget. Våran grupp gjorde ju den bästa skrönan och den snyggaste planchen! Mohahaha x)

Imorgon blir det skola med två timmar hål, inte så nice men tid till att träna lite extra på prov - det gillar vi! :D

Nu ska jag gå ner och be mamma och min dagliga massage, hm låter det bortskämt?! Hur som haver är det på "recept" x) Farbror doktor har bett mammsen tt dra mig i skinnet, som en  lite kattunge... Ni skulle bara veta vad underbart ... OBEKVÄMT det är.
Men ni ska veta att jag är lugn, mama har itne fått någon smäll än, haha!
Sov så gott allihopa. Jag ska läsa Ur Camilla Läckbergs Predikanten nu sen sova sova sova!
Natti Natti


/Cissi

Nonsens

Precis, har inte mkt att skriva just nu.
Jag har haft en underbar helg med mkt mys och nu är den slut, skola imorrn så måste sova lite :) Börjar iaf klockan tio imorrn, alltid något!

Tänkte (så småningom) lägga in bilder på hur jag ser ut efter tandställningen, inklusive operationen - det syns skillnad när man tänker efter. Jag ser det ju hur självklart som helst men jag tror alla ser det om man ser före och efter :)
Kanske ska ladda upp lite foton också som jag har tagit i sommar om jag tycker att det passar sig, höhö.

Nu blir det sova av.
Sov så gott!
Natti Natti


/Cissi

I'm back in buisness!

Yes, här är jag!
Jag vet, jag vet! Dålig på att uppdatera kanske ni tänker?! Haha ooooja det är jag verkligen! Vill ni veta varför? Därför att under sommaren så sitter jag aldrig vid datorn och de enstaka gångerna jag gör det så är det för att kolla mailen eller göra ngn en tjänst. Aldrig för egen vinning, typ :)

Vad har hänt mig under sommaren då?
Jag har tagit ut min tandställning (kan komma lite bilder på det längre fram kanske), jag har sommarjobbat, jag har varit till Liseberg och Örebro hos syskonen!
Det har varit en lyckad och mysig sommar tycker jag, synd bara på det dåliga vädret - bättre lycka nästa gång :p

Precis nu ägnar jag mig åt bloggandet bara för att Tim sitter och tittar på fotboll, vilket jag tycker är skittråkigt! Haha. Kan väl hoppas att Sverige vinner för att vi ska få gå vidare till VM men ändå...
Nu står det 1-1 (Unger fick mål efter en straff -.-)
Lillasyster har varit och tävlat i friidrott idag, blev bland annat två i höjdhpopp (Y) Vad hon är duktig tycker jag! :) Nu sitter hon och Tim och slänger käft ^^ (fast bara på skoj)

AAAAAJ, Sverige gjorde mål, Zlatan ofc, jag fick en hoppande Tim över mig :O Nu är han lycklig och nöjd! Bra tack, Zlatan! Haha.

Imorgon blir det en slapp dag, hoppas vi på! :)
Ska försöka fortsätta bloggen, dock inte varje dag - that's not gonna happened! Höhö.

Ha en fortsatt trevlig kväll :)
Natti Natti


/Cissi


RSS 2.0