Birthday

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är det Cissis födelsedag! HUrra, hurra, huuuuuuuuuuurra! :D
Yes, det är det allt. Bara min dag idag ni (y) :p
Visserligen har jag redan haft en födelsedag, som jag firade med älskling :) Och den var bäst <3
Men idag blir det ju familjen små presenter får se om jag får ngt jag vill ha ;D
Jag vill ha en cykel :O Men det tror jag inget vidare på du, höhö. ^^

Har fått kanonmånga sms idag i alla fall, det är ju snäller av er allta! Tackar! :) <3

Jag tror på en tipptopp dag faktsikt!! :D

Jag vill tacka Elena, Emil och Tim.
Ni vet varför :)
Spec till Emil som verkligen "tog tag i det", det märks så väl på dig när du bryr dig! Tackar :) <3
Älskling, du är alltid där så.. :) <3


Ha det så bra idah nu allihopa!
Det ska jag försöka ha ni, :p

Hejdå!

/Cissi

Nine months, today ♥


(Förlåt älskling (a) )
Älskar dig ♥
/ Din

Vi vann, vi vann, vi vaaaaaaaaaaaaan!

Haha yes det gjorde vi och gud i himmel vilken jädra bra match det var! Precis som hockey ska va !! (y) Peeeerfect!

Och tack igen älskling! Bästa födelsedagspresenten någonsin! Du är tamefanemej det bästa som finns! Älskar dig, kyssar <3

Måste sova lite nu (a)
Natti Natti

/Cissi

En evig väntan ...

Sitter i älsk rum och väntar på att han ska bli klar så at vi kan dra till bussen. Nu gick han på toa och jag tror tamefan att han dröjer med flit! :o Han hånar mig för min döstora längtan jue!! Och det är ju hans eget "fel" att vi ska iväg, min älskade dummer (a)

Nu ska de vinna idag igen och de ska gå till final och den ska de också vinna! OOOJA! :D
Håll tummerna för mig, och håll utkik på Tv, jag ska stå i klacken! Mohahahaa, gött!!

KOM IGEN! LET'S GOOOOOOOOOOOOO!


/Cissi

HOCKEY

Måste ju bara få.... :

HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY  HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY

IMORGON!

Haha aa jag har en viss döstor längtan tills imorrn. Och de ska vinna igen. Vann med 6-0 i lördags och de gjorde det igår och de ska göra det igen!
(Och nej jag vill inte äta upp de här orden sen !! )

Måste ju bara få.... :

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR

DIG!

Tack för att du gav mig detta! Jag står i så stor skuld till dig! <3 <3
Min älskade knäppa idiot underbara pojkvän!! <3



Godnatt på er allihopa ;p
Natti Natti
(Hoppas ni sover gott, för det kommer jag göra (Y) :D )

/ Cissi

UKM, blåmärke, deg och hockey

Yes, UKM var det ja! Hur gick det då, jo det ska jag tala om för er att de gick vidare !!! HAHA fatta att de gick vidare :D
Johanna, jag vet att duär sur på dig själv för att du glömde typ fyra ord men hallå det spelar väl ingen roll! Du sjunger ju jättebra och ni gick vidare! :D
Och gud vad jag grät. När de var inne i andra halvan av låten orkade jag inte hålla mig! Jag blev så jädra stolt av att se Madde där bakom pianot och hon var så fin ochJohanna som sjöng så snablans vackert.
Det hela slutade med att jag inte orkade hålla i filmkameran för att jag skakde så. Tur att tim satt bredvid, han fick ta över! Så videon blev ganska bra iaf, lite skakigt då jag bröt ihop totalt och släppte kameran 8-) hihi..

Haha ni kan aldrig giss vad jag och Tim gjorde i söndags xD
Vi var uttråkade och bestämde oss för att ta en preomenad men vi ville ha fika mes oss. Vi köpte därför varsin trepack mer-festis, en påse gifflar (gud vad det är gott), varsin negerboll och två dubbelbitar choklad (4 för 20 (y) )
Sen, vart ska vi gå då? Jo vi kom på den briljanta idén om att gå till vår stora stads utkikstorn! Haha! Det är typ bara uppför så det var ju skojs! :P
Men vi tog oss upp och upp i tornet, gissa om trapporna var asjobbiga att gå i efter den promenaden! Kanske 5 km i brant lutning och 3 i raksträcka. haha!
Sen hittade vi en torr plats där vi slog utfilten och åt fika. Det var riktigt mysigt.
På vägen ner var det ju rikitgt halt så vem drog sig inte i då, om inte jag! Ett stort blåmärke över mitt knä. Klant! >.^
Det var iaf en mycket bra dag. Och tack till mamma som hämtade oss efter backen, när mina fötter hade fått nog av kyla! <3 :)

       

Måste lägga in bilder på Tims underbara kaka som han gjorde igår när vi bakade bergmans kransar! OBS, degen är dubbelt så god som kakorna om ni frågar mig! Äter bara degen. Haha!
Vi hade riktigt roligt iaf och jag fick se Tims kreativa sida träda fram! :P
  
Ps: Han har ingen krona, det är en kockmössa, dah! ( xD )

På onsdag då blir det HOOOOOOOOOCKEY!!!! :D
Min älskade Tim gav mig två hockeybiljetter, ståplats i Löfberg Lila Arena på onsdag.Så då drar jag och han!! Puss och tack på honom <3 Älskar honom!
Gud vad nderbart kul det ska blir, jag ska stå i klacken. HEEEEEJ HEEEJA FÄRJESTAD :D
e vann igår med, gjorde mål när det bara var 14 sekunder kvar och sen ett till när det var 5 minuter kvar! De är bäst. Mohahha!

Sist lägger jag in en bild på mig i Elenas solglasögon för gud vad jag längtar efter sommaren!
Ha en bra dag, ta hand om er! :)



/ Cissi

UKM

Idag är det ung kultur mässa som gäller och där ska min lillasyster spela med en kompis, Johanna. Jag önskar dem lycka till!!
Faktiskt måste jag nu dra, jag ska ofc dit och titta!! Första parkett, så att Madde blir tossi, haha! Filmkameran och kameran i högsta hugg.
Älskling blir med mig, så snällt av han (a) <3

Ha en bra lördag! Ska ni se melodifestivalen?

/Cissi

Tjosan hoppsan lingonbarn!

Sitter hemma hos Tim och väntar på att han ska kom ma ur badet, där han varit ett tag nu, haha! :)
Lelle Emil kom precis så mera sällskap blev det ju iaf :)
Skulle bara hälsa grattis till Anton, som fyller 17 år idag !!  Hipp hipp hurra !! Hoppas han har en bra dag :D

Ska gå nu, Haha!
/Cissi

Español

Yes, det har jag om cirka tio minuter, superkul NOT!
Ska göra ett läxförhör och ett hörprov, det fixar sig :)

Ikväll blir det att umgås med famely och darlingen min. Jag ska skona honom från Så ska det låta, haha ! ;d
Nån mer än jag som tittar på det? :D Det är ju bra, speciellt om man kan låtarna och får sjunga med xD
Mamma sa att hon skulle göra potatisgratäng och oxfilé ikväll. mumma! Det är så himla gott!! Hoppas hon inte har hunnit ångra sig bara, då blir jag (citerar) ledsen i ögat. ;)

Nu måste jag snart pysa. Hade bäst :D

/Cissi

Äppel Päppel Piron Paron ...

... Kråkan Satt På Tallekvist!

Ja varför äpplen? Jo därför för att jag är så himla råsugen på att få bita i ett äpple! Jag har inte gjort det på grund av tandställningen men idag fick jag reda på att det är mindre än ett halvår kvar med den i munnen och jag började genast spekulera vad som skulle vara skönast med att få bort den och detta blev slutsatsen!
JAG VILL BITA I ETT ÄPPLE!!!
Haha jag vet, säg inget, jag vet att jag är konstig ;o


Sen har jag fått en annan fundering idag. Jag läste ett mycket kort inlägg på min käre bloggkompis blogg Viktoria endast fem ord; Vad är du bra på?
Ja, vad är jag egentligen bra på. Inget (?) Massor (?).
Visst känner ni igen er;
- Jag är inte bra på något men jag är jättekass på att göra det, det, det, det och det!
Men HALLÅ, vakna! Vi är alla jättebra på någonting och urkass på någonting annat. Men därför har vi ju varandea så att vi kan hjälpas åt där det behövs!
Varför erkänner vi inte vad vi är bra på? Är vi fega? Är vi för stolta? Jag vet att jag håller tyst för att jag är rädd för att bli utstängd. För visst blir man det om man hela tiden går runt och skryter; jag är bra på det och det och ALLT! Men ingen, ingen kan vara bra på allt. Och vad skulle det göra om vi faktiskt erkände för oss själva och sa att jag är riktigt bra på det! Men jag är urusel på det. Vem skadar det egentligen mest?
För att svara på frågan så är jag riktigt duktig på lyssna. Det har jag alltid vart. Det kan väl kort och gott bero på att jag är en omtänksam person och bryr mig, även om folk jag kanske känt i två veckor. Familj, vänner och bekanta kommer alltid först!
Därför kan jag erkänna att jag är riktigt dålig på att ta hand om mig sjlv och att säga ifrån när det blir för mycket dem och lite mig. Gör allt jag kan för att bättra mig men är inte riktigt på topp än!
Så nu, frågar även jag vad är du bra på? Och vad är du dålig på?

Tack till Viktoria :)
God natt på er allihopa!
Hejs svejs, lingonfejs! (Puss Milla, haha)

/ Cissi

Älskling, älskling, älskling ...

Jo jag har en underbar pojkvän men har sina sidor!
Dessa underbara smycken har han beställt åt mig, till min födelsedag. Han är knäpp!
Han var med när jag tittade på sidan och han märkte väl vilka jag ville ha sen lämnade jag honom ensam i en stund och boven beställde dem åt mig!!
Han är uuuursöt och bäst men jag får bara massa skuldkänslor :o
Han fick inget av mig (inget materiellt, vi åt pizza, gick på bio och åt fika, och jag bjöd på allt...) så nu kommer jag ha skuldkänslor upp över öronen...
Olus att han sitter bredvid och suckar åt mig -.-
Tack iaf... Dom är verkligen supersöta/snyggga/vackra! :D <3

                 




 Här är min goding (a) <3


/Cissi

Natti Natti!!

Hinner inte skriva ngt nu, sova sova sova!
Ska försöka imorrn.
Natti, sov gott allesammans! :)

/Cissi

Skola igen!

Jaa imorgon är det då skola som gäller, har inte varit där på tre veckor så det känns jättekonstigt!
Är bara lite lite svälld nu så det ser man bara om man lever med mig varje dag så inget som de skolan kommer se, hoppas jag ;s Haha.

Vad har jag då gjort under sportlovet (de andra två veckorna har jag lagt i det förflutna -.-) ? Det är inte så mkt men mkt ändå ;p
I tisdags var jag på återbesök, tog tio minuter dödödödö! Iaf, på kvällen kom Tim och vi tittade på film med Madde, jag prövade att smula chips och fick i mig kanske tio stycken sen tappade jag lusten. Magen dog.. Jag spydde hela natten och hela onsdag morgon. Stackars Tim som låg bredvid och vaknade varje gång jag gick upp. Men tack för att han var där annars hade jag gått och dränkt mig tror jag! Och nej, det var inte spysjukan utan min fula äckliga segmage som fick totalfnatt!
Han stannade till ett, då bäddade han ner mig sen gick han hem och jag låg i min säng hela dagen! Tack för allt älskling! <3
Så onsdag mådde jag inte så bra, det blev bättre och bättre och jag fick iaf i mig en yoghurt och en banan den dagen.
Torsdag vaknade av vanliga smärtor i magen, men det för att jag ätit dåligt så jag gick ner och fick i mig en näringsdryck, eftersom jag itne kan tugga, sen så var det bara att duscha för att packa sig iväg till tandläkaren. Där bytte de gummisnoddar så nu får jag abslout inte upp munnen, kul kul!
Iaf, efter det träffade jag Elin och Alex, vi tog en fika, hyrde en film och hade det superkul! :D Det tyckte iaf jag :) Det måste vi göra om, tack för en fin dag flickor :) <3
Efter filmen går jag hem till Tim, sover där och nästa morgon åker vi med gunilla till stora staden för att shoppa!
och till dig, älskling säger jag bara 497 KRONOR!!?? och då vet du hur underbart kul jag hade den dagen! Och det var våran 8 månaders dag. Inte direkt ngt man firar så där men den dagen var mer minnesvärd en 6 månader som var en total katastrof!! Uscha på den! Haha...
Men fredagen var lyckad! Och jag älskar dig <3 Puss och kram, och ttack för dagen och för att du stått ut med mig så länge (a) <3 <3
Sen så dumpade Gunilla av mig hemma hos mig och jag gjorde itne så mkt men sen kom tim tillbaka till mig ^^ och sov hos mig och vi var ensamma hela lördagen. föårlåt gubben, du var og inte så road de där två timmarna när jag sov mot din axel men jag hade det vääääldigt mysigt (a) <3 hihi.
Söndag, jag har läst ur Harry Potter och de vises sten. Tjoohoo vilken toppendag du! Haha. ^^

Där ni, där har ni ett inlägg som ingen orakar läsa! haha. Helt ointressant för er men jag tyckte det var minnesvärda dagar. :D (y)
Nu ska jag börja läsa Harry Potter och hemligheternas kammare ;) (Nej, det är inte första gången jag läser böckerna!)
Sov gott allihopa, natti natti! :)

/ Cissi

RSS 2.0